Eestlased on maailma üks rikkalikuma leivavalikuga rahvas. Leiburil on selles väiksemate meistrite kõrval kandev roll.
Kes mäletab, et 80-te lõpus tõi ahjusooja pika saia äri Gonsiori tänaval Eestisse euroopa hõngu? Või kuidas 1995 ilmus poodidesse viilutatud leib ja sai? Leibur on läbi sajandite pagarina suunda näidanud.
Küpsetame homse leiva

Leiburist
Leibur on leivaküpsetamise suunanäitaja läbi sajandite. Meil on armastatud maitseid, mida teised järgi proovivad teha. Ja alati on ka midagi uut kerkimas, mis Eesti leivakultuuri edasi viib ja maailma tipus hoiab.
Leibur on ausa Eesti toidu küpsetaja. Me jälgime hoolega, kust tulevad meie kvaliteetsed jahud, kui keskkonnasõbralik on teraviljakasvatus. Meie puhta koostisega leivad ja saiad on kõhule head ning maitsevad eriliselt hästi.

Tule tööta koos inimestega, kellel on isu enama järele!
Kolmandik Eestis müüdavast leivast-saiast valmib meie vanimas leivakupsetustehases AS Leibur, kus lisaks pagaritele ja toidutehnoloogidele töötavad tehnikud, mehhatroonikud, automatikud, tootearendajad ning IT-inimesed.

Leiburi ajalugu
Juba üle 260 aasta on Leibur kohalike traditsioonide ja retseptide järgi Eesti tarbija toidulauale leiba küpsetanud.