Toorjuustu võilaud
Valmistusaeg
10 min
Kogus
1
Toorjuustust saab valmistada trendikat võilauda ehk laotatud taldrikut. Selles retseptis puistatakse toorjuustu peale mittmesuguseid hõrgutisi: külmsuitsulõhe, vikerforellimari, till, punane sibul ja sidrunimahl.
Määre pühitakse laualt puhtaks näiteks Leibur Rukkipala hõrk ja õhuke paladega (vajadusel võid lauale katta ka kenad võinoad).
Retsept sobib suurepäraselt õhtuseks koosviibimiseks, mida serveerida suurele seltskonnale.
Valmistusaeg
10 min
Kogus
1
Toorjuustust saab valmistada trendikat võilauda ehk laotatud taldrikut. Selles retseptis puistatakse toorjuustu peale mittmesuguseid hõrgutisi: külmsuitsulõhe, vikerforellimari, till, punane sibul ja sidrunimahl.
Määre pühitakse laualt puhtaks näiteks Leibur Rukkipala hõrk ja õhuke paladega (vajadusel võid lauale katta ka kenad võinoad).
Retsept sobib suurepäraselt õhtuseks koosviibimiseks, mida serveerida suurele seltskonnale.