Toorjuustu võilaud

Valmistusaeg

10 min

Kogus

1

Toorjuustust saab valmistada trendikat võilauda ehk laotatud taldrikut. Selles retseptis puistatakse toorjuustu peale mittmesuguseid hõrgutisi: külmsuitsulõhe, vikerforellimari, till, punane sibul ja sidrunimahl.

Määre pühitakse laualt puhtaks näiteks Leibur Rukkipala hõrk ja õhuke paladega (vajadusel võid lauale katta ka kenad võinoad).

Retsept sobib suurepäraselt õhtuseks koosviibimiseks, mida serveerida suurele seltskonnale.

Valmistusaeg

10 min

Kogus

1

Toorjuustust saab valmistada trendikat võilauda ehk laotatud taldrikut. Selles retseptis puistatakse toorjuustu peale mittmesuguseid hõrgutisi: külmsuitsulõhe, vikerforellimari, till, punane sibul ja sidrunimahl.

Määre pühitakse laualt puhtaks näiteks Leibur Rukkipala hõrk ja õhuke paladega (vajadusel võid lauale katta ka kenad võinoad).

Retsept sobib suurepäraselt õhtuseks koosviibimiseks, mida serveerida suurele seltskonnale.

Koostisained

  • Leibur Rukkipala hõrk ja õhuke (kogus vastavalt vajadusele)
  • 200 g toorjuustu
  • 150 g külmsuitsulõhet
  • 4 spl vikerforelli marja
  • hakitud punane sibul
  • till
  • sidrunimahl

Tee nii:

Meie tooted