Võileivatort kevadisteks pidudeks

Valmistusaeg

40 min

Kogus

15

See imeline võileivakook võlub kevad- ja suvepidudel. Rukkileivapuru annab krevetikoogile sobiva nätske tekstuuri ja suurepärase lisamaitse.

Valmistamisaeg 40 min + tahenemine 4 tundi.

Valmistusaeg

40 min

Kogus

15

See imeline võileivakook võlub kevad- ja suvepidudel. Rukkileivapuru annab krevetikoogile sobiva nätske tekstuuri ja suurepärase lisamaitse.

Valmistamisaeg 40 min + tahenemine 4 tundi.

Koostisained

Põhi:

Täidiseks:

  • 300 g käsitsi kooritud krevette
  • 300 g maitsestamata toorjuustu
  • 1 dl majoneesi
  • 1 spl sidrunimahla
  • 1/2 tl suhkrut
  • 1/4 tl soola
  • 1/2 väikest punast sibulat
  • 1/2 dl hakitud tilli
  • must pipar

Kate:

  • 100 g toorjuustu
  • 1 purk (120 g) hapukoort
  • 1 orgaaniline sidrunikoor
  • 2 spl sidrunimahla
  • näputäis soola ja suhkrut

Niisutamiseks:

  • 1/2 dl sidrunimahla
  • 1/2 dl vett

Kaunistamiseks:

  • kurgiviilud, sidruniviilud, till, salativõrsed ja söödavad lilled, krevetid ja vikerforellimari vms

Tee nii:

Meie tooted